Translate

Banalitati... "Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"

miercuri, 23 aprilie 2008

Delia


In cautare de locuri pentru satisfacerea placerilor.

Corina Ungureanu s-a dezbracat... din nou! Vezi ultimele imagini cu fosta gimnasta, goala

Fosta gimnasta, Corina Ungureanu s-a dezbracat din nou intr-o revista pentru barbati. Dupa ce primele poze cu ea goala au facut senzatie in toata lumea, Corina Ungureanu s-a decis sa continue in aceasta directie si nu a refuzat o noua oferta.

Cand i se face dor de Romania, asculta o zi intreaga numai Adi Minune


Cel mai mare manelist al Romaniei, Adrian Minune, este preferatul lui Adrian Mutu. "Cand i se face dor de tara, doar asta asculta", a dezvaluit sotia fotbalistului, Consuelo. "Ne trezim dimineata si primul lucru pe care il facem este sa punem muzica. Salsa, merengue, raggaeton, hip-hop, rock... Ascultam orice fel de muzica. Uneori, lui Adrian i se face dor de Romania si asculta o zi intreaga doar muzica lui Adi Minune!", a povestit Consuelo pentru serialul "Il Fenomeno - Adrian Mutu", difuzat de postul Kanal D. "Cum joaca Adi, asa cant eu", ne-a declarat, ieri, Adrian Minune, flatat de stirea pe care i-am dat-o. "Destinele noastre se intersecteaza oarecum, pentru ca amandoi avem initialele AM - Adrian Mutu si Adrian Minune", a continuat manelistul. Un alt fapt inedit legat de Adrian Mutu este ca petrece destul de mult timp in bucatarie, uneori chiar mai mult decat Ramona (bona micutei Adriana), el pregatindu-i micutei spaghetti si diferite specialitati.

Mircea Badea da ture de stadion pentru Doroftei



Realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, se pregateste intens pentru meciul de box pe care il va sustine, sambata, impotriva lui Leonard Doroftei, in cadrul galei teledon organizata si difuzata de Antena 1. Badea incepe ziua cu o incalzire de nu mai putin de... 12 ture de stadion (aproximativ 5 km), dupa care intra in sala la antrenamentele specifice. Meciul de box are ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea unor copii cu probleme de sanatate.