Translate

Banalitati... "Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"

vineri, 18 aprilie 2008

Articole de Firma UMBRO





Articole de imbracaminte de firma in Buzau,in centru la WinMarkt la etaj "2". va dorim vizionare placuta si cumparaturi multe.

miercuri, 16 aprilie 2008

Nicoleta Luciu si-a cumparat haine de gravida din Franta





De cand a aflat ca este insarcinata, Nicoleta Luciu a devenit preocupata de tinutele pe care le poarta o femeie gravida. Vedeta postului Acasa isi doreste copii de mai mult timp, dar crede ca Dumnezeu asa a vrut, ca acum sa fie momentul pe care ea il asteapta de atata vreme. Rosa, personajul pe care il joaca in 'Inima de tigan', este, de asemenea, insarcinata, dar in mai multe luni, Nicoleta fiind gravida in luna a patra. De ceva timp, ea traieste emotia si starile de mamica in devenire. Nicoleta are greturi si stari de somnolenta, dar, in general, se simte bine. Nicoleta Luciu filmeaza...

Monica: "Fetelor, nu aveti nicio sansa la Iri! Sotul meu ma adora!"





Monica Columbeanu a fost invitata aseara in emisiunea lui Dan Capatos, pentru a clarifica zvonurile in legatura cu scandalul dintre ea si impresarul italian Antonello de Gennaro. Monica a fost insotita de nasul ei, Matei Miko, care-i este si impresar in Romania.Cei doi au explicat faptul ca discutiile privind colaborarea dintre Monica si de Gennaro erau in faza de inceput, cele doua parti neajungand la semnarea unui contract, iar afirmatiile acestuia conform carora el a fost cel care i-a stabilit fotomodelului contactele cu revistele italiene pentru care a pozat sunt false.Intrebata fiind despre veridicitatea zvonurilor lansate de presa care prevestesc apropierea sfarsitului relatiei celor doi soti, Monica a tinut sa precizeze ca-si doreste sa aiba o cariera, iar Iri o sustine in totalitate.Monica s-a aratat iritata in momentul in care Capatos a pomenit de Blanche, fosta iubita a miliardarului: "Blanche e Blanche, Monica e Monica! Eu, dintre toate, sunt sotia lui si femeia care i-a daruit un copil. Domnisoarele care se invart in jurul lui Iri trebuie sa stie ca nu au nicio sansa! Sotul meu ma iubeste, de fapt ma adora!"

800.000 de euro pentru un Zagato Continental GTZ


Zagato Continental GTZ, rezultatul colaborarii dintre Bentley si casa italiana de design, s-a vandut cu 800.000 de euro.Salonul Auto de la Geneva a marcat debutul unor colaborari fructoase intre marile case de design europene si constructorii de automobile cu renume. Un exemplu concret in acest sens este Zagato Continental GTZ, rezultatul unui parteneriat de succes intre inginerii britanici si designerii italieni.Limuzina sportiva, personalizata de Zagato, are la baza deja celebrul Continental GT Speed si va fi produsa in doar 4 exemplare.

Dacia-Renault


Schimbarea imaginii de marcă Dacia, survenită o dată cu lansarea noului model Dacia Sandero la Salonul Auto de la Geneva 2008, ne dă câteva indicii relativ la liniile pe care le va aborda, în viitor, marca piteşteană pentru noile modele.

Iubiti si cainii vagabonzi






Un caine dragut care din fericire e al meu si nu e vagabond.E un catel jucaus si f tanar. Iu bitiva animalele pe care le aveti si nu le aruncati pe strazi pt. simplul fapt ca fac vreo nebunie sau ca sufera de vreo boala din cauza "Ta" ci ajutal sa fie si el fericit alaturi de tine sau in caz contrar nu mai chinuiti animalele lundule.....A!!si inca ceva,hraniti cateii,cu ce lor le place, ,,,,PEDIGREE""

Un patinuar cam alunecos!!!

NO COMENNT

Iarna 2007

Cu doua zile pana in craciun,o iarna cam saraca in zapada cel putin in bz,insa ce ne apropiam de brasov e tot mai frumos. Tot ce e filmat e din masina insa si asa e frumos cu o priveliste rece si alba de afara iar in masina muzica si cald. Drumul a durat ceva timp,cam 3 ore datorita traficului cam aglomerat. Pentru final.....A fost un Craciun super in Brasov